Çatı Çıkış Sızdırmazlık Elemanı : “Master Flash”
- Firma Haberleri
- Temmuz 20, 2020
- 507
Bina çatılarında ki boru, tel, kablo, profil vb. malzemelerin montajlarından kaynaklı sızdırmazlığın önüne geçerek, yapılar için uygun fiziksel ortamı sağlayan “Master Flash Çatı Sızdırmazlık Elemanı”, Çukurova Isı güvencesiyle birçok ihtiyaca etkili çözümler sunmaya devam ediyor.
Isıtma sektörünün lider markası Çukurova Isı güvencesiyle Türkiye’de satışı gerçekleştirilen “Master Flash Çatı Çıkış Sızdırmazlık Elemanı”, bina çatılarında ki boru, tel, kablo, profil vb. malzemelerin montajlarından kaynaklı sızdırmazlığın önüne geçiyor.
Yapılar için uygun fiziksel ortamı sağlayarak birçok ihtiyaca etkili çözümler sunan Master Flash, özel dizayn edilmiş körük ve bükülebilir taban yapısı sayesinde her türlü yüzey biçimine ve çatı eğimine kolayca uyum sağlıyor. Başta kat içinden geçen boru ve direkler olmak üzere, ısıtma/soğutma ventleri ve çıkış ekipmanları, elektrik kablosu giriş noktaları, güneş enerjisi kollektörü boruları, TV antenleri, paratönerler vb. için etkili sızdırmazlık çözümleri sunuyor.
Sürekli olarak dış etkenlerle karşı karşıya olan yapılarda, su sızdırmazlığı sağlayan Master Flash Çatı Sızdırmazlık Elemanı, gazlı ortamlarda da sızıntı ve koku çıkışını engelleyerek konforlu ve güvenli yaşam alanları sağlıyor. Yapılarda kat içinden geçen borulardaki sızıntıyı önleme özelliği ise hem yapıyı hem de yapı içi yaşam koşullarını koruyor.
Şekil itibariyle otomobillerin vites körüklerini andıran Master Flash, içinden 3 mm’lik bir kablo geçecek kadar küçük bir kesitten başlayarak 724 mm’lik bir baca veya boru vb. geçecek keside kadar 11 farklı boyutta üretiliyor. Silikon veya EPDM malzemesinden imal edilen Master Flash, ozon ve ultraviyole ışınlarından etkilemeden dış ortam şartlarında uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor. Tabanı, esnekliği sağlayan ve korozyona karşı koyan uzun ömürlü alüminyum alaşımdan yapılan Master Flash, tabanla, uygulama yüzeyi arasına yerleştirilen silikon yardımıyla sızdırmazlığı garanti ediyor. Standart EPDM malzemeden imal edilen modeller, -55 °C’ dan +135°C’ a kadar, silikondan imal edilen modeller ise -74 °C’ dan +260 °’C’a kadar ekstrem koşullarda kullanılabiliyor.