Luftsis A.Ş. İSKİD Üyesi oldu

Luftsis A.Ş. İSKİD Üyesi oldu

 

Luftsis A.Ş. Genel Müdürü Uğur Darcan: Bu sektörün bir paydaşı olarak İSKİD üyeliğimizle sektöre katkı sağlamak istiyoruz.

İklimlendirme sektörüne önemli markaları kazandıran Uğur Darcan tarafından 2017 yılında kurulan ve Boysis Şirketler Topluluğu işbirliği ile daha da güçlü bir yapıya kavuşan Luftsis A.Ş., iklimlendirme sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşu İSKİD’e üye oldu.

Türkiye’de iklimlendirme, soğutma ve klima cihazları imalatçısı ve/veya ithalatçısı olan üyeleri arasında işbirliğini sağlayarak üyelerin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapan iSKİD, sektör firmalarının haklarını ulusal ve uluslararası düzeyde korumak üzere kuruldu. İSKİD, ülkenin ısıtma, soğutma klima ihtiyaçlarının karşılanması sırasında çevreye duyarlı ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunuyor. 100’ün üzerinde üye sayısı ile İSKİD, Türkiye İklimlendirme Pazarı’nın %90’ını temsil ediyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Luftsis A.Ş. Genel Müdürü Uğur Darcan, İSKİD iklimlendirme sektöründe çok önemli bir yere sahip sivil toplum kuruluşu olarak ülkemiz ve sektörümüz için çok değerli çalışmalar yapıyor. Bu sektörün bir paydaşı olarak İSKİD’in söz konusu çalışmalarına katkı sağlamak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Yakın zamanda HVAC sistemleri bataryaları için korozyon kaplama sistemleri üretimi ve uygulamaları yapan Blygold markasının da Türkiye temsilcisi olan Luftsis A.Ş. 25 bin m2 kapalı alana sahip Bandırma fabrikasında; Konfor ve Hijyen Modüler Klima Santralları, Kompakt Klima Santralları, Endüstriyel Boyahane Klima Santralleri, Ekzost Fanları, Isı Geri kazanım Cihazları, Mutfak Ekolojik Üniteleri, Fan Coiller, Jet Fanları-Tünel Fanları, Isıtıcı Apareyler, Havuz Nem Alma Cihazları, Endüstriyel Kondensing ünitelerin üretimini gerçekleştiriyor.

İlgili Haberler

İklimlendirme Sektörü ve Üniversite Sanayi İş Birliği Çalıştayı Tamamlandı

İklimlendirme Sektörü ve Üniversite Sanayi İş Birliği Çalıştayı Tamamlandı

İSKİD üniversite ve sanayi iş birliği faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. İSKİD Üniversite Sanayi İş Birliği…
İSKİD 16. Genel Kurulunda Yeni Dönem Yönetimini Belirledi

İSKİD 16. Genel Kurulunda Yeni Dönem Yönetimini Belirledi

İSKİD’in 2024-2027 Dönemi Yönetim Kurulu, Tunç KORUN başkanlığında göreve başladı.  İSKİD’in Olağan Genel Kurulu, İSKİD üyelerinin…
İSKİD, “Klima Santrali Seçim Kriterleri” Kitapçığı Dijital Olarak Yayınlandı

İSKİD, “Klima Santrali Seçim Kriterleri” Kitapçığı Dijital Olarak Yayınlandı

İSKİD Eurovent Ayna Komisyonu AHU Çalışma Grubu tarafından klima santrali seçim sürecini anlaşılır ve bilinçli hale…