Chaffoteaux, Energypark’la Türkiye’de

Chaffoteaux, Energypark’la Türkiye’de

 

video
play-sharp-fill

Avrupa’nın ısıtma cihazı üreten en eski markalarından biri olan Chaffoteaux, Energypark temsilciliğinde Türkiye’de.

Isıtma, su ısıtma ve soğutma, ısı pompaları ve ısı pompalı su ısıtıcıları ürün çeşitliliğinde 100 yıldan fazla bir zamandan beri Avrupa pazarında faaliyetlerini yürüten Chaffoteaux, Energypark temsilciliğinde Türkiye pazarına girdi. Geçtiğimiz günlerde Ataşehir’de merkez binasını açan firma, açılış için sektör temsilcilerinin katılımıyla bir tören düzenledi.  Açılış töreninde konuşan Energypark Genel Müdürü Hasan Akça, iklimlendirme sektöründe uzun zamandan beri farklı görevler yürüttükten sonra Energypark’la birlikte yeni bir döneme girdiklerini, Chaffoteaux ürünleriyle de başarıyı yakalayacaklarını söyledi. Energypark olarak Chaffoteaux temsilciliği konusunda kendilerine destek olan herkese tek tek teşekkür eden Akça, Enerygpark’ın Türkiye genelinde Chaffoteaux ürünlerinin satışını gerçekleştireceğini, teknik servis hizmetleri konusunda Ariston Group yetkili temsilciliklerinden yararlanacaklarını belirtti.

Energypark Genel Müdürü Hasan Akça’nın ardından konuşan Ariston Thermo Group Merkez Asya & Romanya Genel Müdürü Turgay Dağ da sektörde ERP yönetmeliği sonrasında yeni bir dönemin başladığını belirterek, Energypark’ın Chaffoteaux ürünleriyle başarılı olacağından emin olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Ariston Thermo Group Merkez Asya & Romanya Genel Müdürü Turgay Dağ, MYC Partners Genel Müdürü Murat Akdoğan, Energypark Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Koç,  Energypark Genel Müdürü Hasan Akça ve birlikte açılış kurdelesini kestiler.

İlgili Haberler

Kriz Dönemlerinde Personelin Önemi

Piyasalar rahatken, iş potansiyeli yüksekken ve talep fazla iken hedefleri yakalamak, büyümek ve başarılı sonuçlar almak…
Levent Taşkın: ‘Her Yıl 2 Milyar Dolar Tasarruf Edilebilir’

Levent Taşkın: ‘Her Yıl 2 Milyar Dolar Tasarruf Edilebilir’

Danfoss Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölge Başkanı Levent Taşkın, 5. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu’nda Konuştu Dünya Kaynakları…