Buderus Star Club, sektör paydaşları ile Samsun’da bir araya geldi

Buderus Star Club, sektör paydaşları ile Samsun’da bir araya geldi

Buderus Star Club bu sene “İşimin Geleceği Buluşmaları Konsepti” ile üyelerini dijitalleşen dünyaya hazırlamayı hedefliyor. Geçmişten günümüze değişen teknolojiler ve müşteri ihtiyacının vurgulandığı bu toplantılarda, üyelerin iş geliştirmede kullanabilecekleri dijital araçlar konusunda da bilgiler veriliyor. Buderus Star Club kapsamında yapılan buluşma 18 Temmuz 2018 günü gerçekleştirildi. Sektöre hizmet veren montaj firmalarının katıldığı buluşmada; Buderus markası, ürünleri ve Buderus Star Club ile ilgili birçok konu ele alındı. Sheraton Grand Samsun otelde gerçekleştirilen buluşmaya yoğun ilgi gösteren Buderus Star Club üyeleri, Buderus yetkilileriyle bilgi alışverişinde bulunup sektördeki gelişmeler hakkında birebir görüşme fırsatı buldu.

Her Usta Bir Kahramandır 

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörü için ustalarımızın sadece montaj yapan değil, aynı zamanda son kullanıcıya en kaliteli ve en doğru hizmet vermesini amaçladığımız marka temsilcileri olduğunun altını çizdiğimiz Her Usta Bir Kahramandır etkinliğinde Ufuk Özkan sunumuyla katılımcılarımızla keyifli vakit geçirdik. İki etaptan oluşan yarışma sonucunda yarı-finalist ve finalistler ödüllerini kazandı. Buderus Star Club kapalı Facebook grubunda yapılan yarışmayla meslekteki kaçıncı yılları olduğunu en etkili şekilde anlatan Star Club üyemiz ise sürpriz bir hediye kazandı.

Buderus’un uzmanlar için yarattığı ayrıcalıklı bir dünya: Buderus Star Club

Buderus Star Club, sektördeki uzmanlara, satış ve montaj yaptıkça star puan kazandıran, aynı zamanda üyelerine teknik eğitimler, teşvik seyahatler ve iş geliştirmeye yönelik pek çok imkan sunan bir program. Buderus yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistem ile sektöre sunulan hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor. Buderus Star Club sistemiyle üyelere birçok avantaj ve ayrıcalığın yanında, profesyonelliklerini geliştiren ve destekleyen bir konsept sunuluyor.

İlgili Haberler

Buderus, ‘İç Tesisat Buluşması’na Bu Yıl da Destek Verdi

Buderus, ‘İç Tesisat Buluşması’na Bu Yıl da Destek Verdi

3. Bursa İç Tesisat ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı’na katılan Buderus, yenilikçi ve enerji verimli çözümlerini tanıttı.…
Buderus, İş Ortaklarını Manisa Fabrikasında Ağırladı

Buderus, İş Ortaklarını Manisa Fabrikasında Ağırladı

Buderus’un Toptancı İş Ortakları toplantısına katılan konuklara, yeni ürünler ve sektörde fark yaratan özellikleri hakkında bilgiler…
Buderus Uzmanlığının Yeni Ürünü Logamax plus GB172i.2 Kombi Pazara Sunuldu

Buderus Uzmanlığının Yeni Ürünü Logamax plus GB172i.2 Kombi Pazara Sunuldu

Buderus’ta geleceğe bakmak bir gelenektir… İklimlendirme sektöründe 300 yıla yakın küresel deneyimiyle sürekli yenilikçi sistem ve…